BioNederland
Login:
email:
password:
Wachtwoord vergeten?
English Nederlands
BIOKAP
 
EKO Demeter EU Organic

Welkom bij BioNederland - Vereniging Biologische Producenten en Handel

Biologisch staat volop in de belangstelling en de sector groeit hard. Dit vraagt om een krachtige vereniging die het opneemt voor haar leden en die werkt aan verdere marktgroei en kwaliteitsontwikkeling.

BioNederland, Vereniging Biologische Producenten en Handel behartigt de belangen van de leden en stimuleert de handel in, en verwerking van biologisch gecontroleerde producten. Ze is opgericht in 1995 en was tot 2016 bekend als VBP.

Haar doel, missie en visie zijn gedefinieerd in termen van Why, How en What volgens het principe van de Golden Circle (naar een idee van Simon Sinek):

WHY Wij geloven dat het noodzakelijk is dat biologisch de norm is voor duurzame, transparante en eerlijke voedselketens voor een gezonde toekomst voor mens, dier, plant en planeet.

HOW Door het verbinden, ondersteunen, inspireren en stimuleren van de biologische verwerkers en de handel en door samen te werken met ketenpartners en stakeholders.

WHAT We behartigen de belangen op sectoraal niveau op de thema’s marketing, communicatie, educatie, relatiebeheer, ketenmanagement, kwaliteitsmanagement en wetgeving.

Op deze site en in de factsheet leest u meer over de activiteiten en organisatiestructuur.

Wordt ook lid van BioNederland en profiteer van de vele voordelen!

U kunt zich aanmelden via het aanmeldingsformulier.

Laatste nieuws
Home  -  Secretariaat  -  Contact  -  Links